mobiliari hostaleria barcelona

Mobles per a l’hostaleria a Barcelona

A Sainox dissenyem, fabriquem i distribuïm tota mena de mobiliari d’acer inoxidable. Si busques mobles per a l’hostaleria a Barcelona, contacta amb nosaltres

En el nostre catàleg podràs trobar tota classe de mobles per a l’hostaleria a Barcelona. Tots són excel·lents acabats i fabricats amb les màximes qualitats. En aquest apartat pots veure una mostra d’algun dels projectes de mobiliari d’acer inoxidable que hem portat a terme en els últims 20 anys. A Sainox no treballem a través d’estoc, fabriquem tots els nostres mobles a mida. Només necessitem que ens expliquis quin tipus de mobles necessites i amb quines característiques vols que compti i ho fabricarem a la teva mida. D’aquesta manera, aconseguim que els nostres clients optimitzin al màxim el seu espai d’emmagatzematge.

Treballem per a tota classe de clients

Al llarg dels 20 anys d’experiència que tenim, hem realitzat tota classe de projectes de mobles per a l’hostaleria a Barcelona. Des de dissenys d’equiparacions completes per a cuines industrials d’hotels, restaurants i bars, fins a petits elements per a cuines de particulars, com prestatgeries, taules de treball o campanes extractores. A Sainox cuidem al màxim cada un dels nostres projectes, sense importar la magnitud de la teva comanda. Si vols els mobles per a l’hostaleria a Barcelona més optimitzats i de millor qualitat, contacta amb nosaltres a través de qualsevol dels canals de comunicació que posem a la teva disposició en aquesta pàgina i et donarem tota la informació que necessitis, a més de donar-te pressupost sense compromís. Deixa el teu projecte en mans d’autèntics professionals amb una dilatada experiència i una gran cartera de clients.

Sainox

  C/Lleida, s/n (Pol. Ind. Clot del Tufau),
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  938 334 392

Novetats