mobiliari hostaleria barcelona

Mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona

A Sainox tenim la més amplia varietat de mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona

Sainox som una empresa dedicada al mobiliari d’hostaleria a Barcelona. La nostra aventura empresarial va començar a 1999 i ja som dues generacions dedicades a la fabricació de mobles en acer inoxidable. Fabriquem mobles d’acer inoxidable a mida, facilitant tota mena de solucions per a cuines industrials als nostres clients. La qualitat dels nostres productes i una cuidada atenció al client han fet que ens fem forts en el sector.

Mobiliari per a hostaleria a Barcelona


Mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona. Moblem per complet la teva cuina industrial

Mobiliari hostaleria a BarcelonaLa seu de Sainox està situada a Sant Vicenç de Castellet, Barcelona. Al nostre taller fabriquem la més àmplia gamma de mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona, per a l’equipament integral de tota classe de negocis d’hostaleria. A les nostres instal·lacions, comptem amb tota la maquinària necessaria per realitzar el procés productiu integre del nostre mobiliari en acer inoxidable. L’equip humà que treballa amb nosaltres té una àmplia experiència en el sector i s’esforça cada dia perquè cada moble d’acer inoxidable surti perfecte. Dins del nostre catàleg trobaràs campanes industrials, barres de bar, taulells, contra i baix taulells, mobles trasbarra, estants, ampollers, taules de treball i aigüera. Tots els nostres mobles són d’excel·lent qualitat i com a fabricants a mida, podràs personalitzar el mobiliari de la teva cuina industrial, com tu desitgis, d’aquesta manera podràs aprofitar al màxim l’espai i els teus mobles d’acer inoxidable cobriran totes les teves necessitats.

A Sainox el més important és la satisfacció dels nostres clients.

A Sainox fabriquem mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona per a tota classe de clients, distribuïm els nostres productes a detallistes com magatzems i botigues de mobiliari per a l’hostaleria, també treballem amb clients directes com bars, restaurants o hotels, d’igual manera acceptem encàrrecs de particulars. En l’actualitat són moltes les persones que decideixen incloure peces d’acer inoxidable a les seves llars, aporten un toc industrial molt de moda i són de fàcil neteja i manteniment. No importa quin tipus de clients siguis, a Sainox atorguem la mateixa notorietat a tots els nostres projectes, aconseguint excel·lents resultats. Fonamentalment els nostres clients es troben a Catalunya, però podem enviar el nostre mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona a tot el territori nacional. Consulti’ns i sol·liciti pressupost sense compromís, estarem encantats de poder ajudar-te.

Sainox

  C/Lleida, s/n (Pol. Ind. Clot del Tufau),
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  938 334 392

Novetats