mobiliari hostaleria barcelona

Campana industrial a mida a Barcelona

Si busques una empresa que pugui fabricar per a tu una campana industrial a mida a Barcelona, posa’t en contacta amb Sainox, ho fabriquem a la teva mida

Campana industrial a medida en Barcelonaada vegada són més els particulars que s’atreveixen a instal·lar una campana industrial a mida a Barcelona, a la seva cuina. Amb l’arribada dels conceptes oberts en decoració, les cuines de moltes llars estan connectades amb salons, halls i escales, de manera que si vols evitar fums i males olors per tota la casa, és fonamental instal·lar una campana industrial a mida. Posa’t en contacte amb Sainox i resoldrem tots els teus dubtes sobre campanes industrials a mida a Barcelona i a més a més et donarem pressupost sense compromís.

És necessari un estudi previ.

No importa si es tracta d’una campana industrial a mida a Barcelona, per a un negoci d’hostaleria, restauració o si vols instal·lar-la a la teva llar. El pas previ a la instal·lació d’una campana industrial, és un estudi de factors com: ventilació, il·luminació, aportació d’aire, número de focs… Si es vol aconseguir una bona extracció és fonamental posar el teu projecte en mans de professionals.

Diferents tipus de campanes extractores

A Sainox fabriquem campanes industrials a mida a Barcelona, però les servim a tot el territori nacional. Les fabriquem en tota mena de formes i mides: campanes centrals, campanes murals, campanes d’illa. Són d’acer inoxidable d’alta qualitat, amb els millors acabats, fabriquem d’una sola peça, sense soldadura, per evitar l’acumulació de brutícia. Si col·loca una campana industrial a mida, aconseguirà un estil industrial, que farà de la seva cuina un lloc únic.

Cuines industrials

A les cuines industrials és fonamental una òptima extracció de l’aire, és l’única manera de poder oferir un servei que compleixi amb les exigències de qualitat i sanitat en la producció d’aliments. Si es posa en contacte amb Sainox, l’assessorem perquè faci la millor elecció en funció de les seves necessitats. No tots els negocis són iguals i a Sainox ens esforcem cada dia per garantir als nostres clients un excel·lent rendiment i una garantia d’èxit total en l’extracció de fums i olors.

Si està pensant a instal·lar una campana industrial a mida a Barcelona, posi’s en contacte amb nosaltres, resoldrem tots els seus dubtes i li donarem pressupost sense compromís.

Si està pensant en instal·lar una campana industrial a mida a Barcelona


Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Resoldrem tots els dubtes i li donarem pressupost sense compromís.

Sainox

  C/Lleida, s/n (Pol. Ind. Clot del Tufau),
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  938 334 392

Novetats