mobiliari hostaleria barcelona

Mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable

Si desitges optimitzar la teva cuina industrial, a Sainox trobaràs la més àmplia varietat de mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable, truca’ns

Mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable Sainox porta fabricant mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable des de 1999. A la nostra dilatada experiència hem sabut fer-nos forts en el sector gràcies al nostre esforç, professionalitat, qualitat i personalització dels nostres productes.

Mobles d’acer inoxidable d’alta qualitat

Som professionals de l’equipament de bars i restaurants, a la nostra fàbrica ens dediquem en exclusiva a la fabricació de mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable. Dissenyem, creem i distribuïm tota mena de mobles per a l’hostaleria d’acer inoxidable amb altres prestacions, tant en l’estètic com en el funcional: aleganes, resistents, fàcils de netejar i mantenir d’alta qualitat. A més, amb dissenys personalitzats per a cada un dels nostres clients, perquè el nostre mobiliari per a l’hostaleria i satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Mobles d’acer inoxidable a mida

Mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable

El nostre mobiliari d’acer inoxidable és la millor solució per a moblar qualsevol negoci d’hostaleria o cuina industrial. L’acer inoxidable té una excel·lent qualitat com a material, és resistent, durador i fàcil de netejar.

El nostre avantatge fonamental respecte als nostres competidors és que a Sainox treballem a mida. Fabriquem tot el mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable que desitgis, acabats i accessoris que prefereixis. Ens adaptem a cada un dels nostres clients a les seves necessitats i al seu pressupost.

Si estàs buscant una empresa especialista en mobles per a l’hostaleria d’acer inoxidable, confia en Sainox, equipem el teu bar, restaurant, cuina industrial o de la llar amb mobles per a l’hostaleria d’acer inoxidable de més qualitat. Deixa el teu projecte en mans de professionals especialitzats, com els que trobaràs a la nostra empresa. Ens avalen 20 anys d’experiència en la fabricació de mobiliari d’acer inoxidable. Posa’t en contacte amb nosaltres a través dels Canals que posem a la seva disposició en aquesta pàgina o visiti les nostres instal·lacions al C/ Lleida, s/n (polígon industrial Clot del Tufau) 08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona) i et donarem pressupost sense compromís.

 

Consulteu-nos i sol·liciti pressupost sense compromís

Sainox

  C/Lleida, s/n (Pol. Ind. Clot del Tufau),
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  938 334 392

Novetats