mobiliari hostaleria barcelona

Mobles d’acer inoxidable per a l’hostaleria

A Sainox fabriquem mobles d’acer inoxidable per a l’hostaleria

Per l’òptim funcionament d’una cuina industrial, és fonamental una bona organització. Per aconseguir-la són necessaris uns complets mobles d’acer inoxidable per a l’hostaleria. A Sainox els dissenyem i fabriquem a la teva mida, d’aquesta manera, el mobiliari cobrirà totes les teves necessitats i optimitzaràs al màxim l’espai.

Mobiliario para hostelería Barcelona

Mobiliari per a l’hostaleria a Barcelona

Sainox és una empresa dedicada al mobiliari d’hostaleria a Barcelona. La nostra aventura empresarial va començar a 1999 i ja són dues generacions dedicades al disseny, fabricació i distribució de mobles d’acer inoxidable a mida, facilitant tota classe de solucions per a cuines industrials als nostres clients. La qualitat dels nostres productes i una cuidada atenció al client han fet que ens fem forts en el sector.

Mobiliario hostelería de acero inoxidable

Mobiliari per a l’hostaleria d’acer inoxidable

El nostre mobiliari d’acer inoxidable és la millor solució per a moblar qualsevol negoci d’hostaleria o cuina industrial. L’acer inoxidable té una excel·lent qualitat com a material, és resistent, durador i fàcil de netejar. El nostre avantatge fonamental respecte als nostres competidors és que a Sainox treballem a mida.

Sainox

  C/Lleida, s/n (Pol. Ind. Clot del Tufau),
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  938 334 392

Novetats